انتخابات سوریه یک شکست راهبردی برای غرب و ترویست ها بود
پنجشنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۳، ۰۲:۳۷ ب.ظ
وی با بیان اینکه سوریه بیش از 40 ماه یک بحران سنگین داخلی را پشت سر گذاشت، افزود: گرداندگان اصلی این بحران بازیگران منطقهای و بینالمللی بودند، که با استفاده از عوامل داخلی و برخی زمینهها به این بحران دامن زده بودند.
مسئول اسبق اداره سیاسی سپاه ادامه داد: هدف اصلی بحرانآفرینان در این کشورایجاد تغییر و دگرگونی در نظام سیاسی مستقر در سوریه بود.
وی با اشاره به علت اصلی به وجود آمدن بحران در سوریه، تاکید کرد: بحرانآفرینان میخواستند نظام سوریه را تغییر و بشار اسد را از قدرت ساقط کنند اما اصول حاکم بر سیاست خارجی در این کشور در مقابل زیادهخواهیهای نظام سلطه قرار گرفت.
جوانی تصریح کرد: سوریه در سیاست خارجی خود به عنوان یکی از کشورهای اصلی محور مقاومت در مقابل رژیم جعلی صهیونیست ایستاد.
وی بیان داشت: در طی مدتی که بحران در سوریه شکل گرفت و به اوج خود رسید، تصورغلط جبهه غربی، عربی، صهیونیستی و ترکی که مدیریت صحنه بحران را بر عهده داشتند این بود که بشار اسد ظرف چند ماه از قدرت ساقط میشود.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: غربیهاو متحدانشان در تبلیغات رسانهای که خیال میکردند با غوغا سالاری میتوانند بشار اسد را به گونهای نشان دهند که در مقابل مردم خود قرارگرفته، ملت را سرکوب میکند و استبداد و دیکتاتوری بیش نیست میتوانند به موفقیت برسند.
وی اضافه کرد: بحرانآفرینان در واقع مدعی بودند که بشار اسد هیچگونه پایگاه مردمی ندارد، درحالیکه حکومت سوریه تاکنون توانسته به خوبی این بحران را پشت سر بگذارد و به شکل طبیعی وارد یک انتخابات کاملا آزاد و دموکراتیک شود.
جوانی ادامه داد: با اصلاحاتی که در قانون اساسی سوریه به وجود آمد، این امکان فراهم شد، که از جریانات و احزاب مختلف افرادی که واجد صلاحیت هستند، در صحنه حضور پیدا کنند و وارد عرصه رقابت و انتخابات ریاست جمهوری در سوریه شوند.
وی خاطرنشان کرد: انتخابات اخیر ریاست جمهوری سوریه زیر نظر تمامی رسانهها و دوربینهای خبری جهان قرار گرفت به گونهای که نتیجه این انتخابات همگان را متحیر ساخت.
مسئول اسبق اداره سیاسی سپاه تصریح کرد: انتخابات ریاست جمهوری سوریه از دو جهت مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهد گرفت، یکی از جهت مشارکت مردم که حضور 73 درصدی واجدین شرایط رای دادن در انتخابات نشانه این است که مردم سوریه نسبت به سرنوشت خود و کشورشان اهمیت قائلاندو در صحنه یک حضور جدی دارند و انتخابات را یک انتخابات رقابتی میدانند و معتقدند که رأیشان در سرنوشت کشورشان تاثیر گذار است.
وی با بیان اینکه این میزان 73 درصد شرکت کنند نسبت به کشورهای مدعی دموکراسی بسیار بالا بوده است، گفت: نکته دوم نتیجه این انتخابات است، که به هرحال این سئوال را به دنبال دارد چگونه است که جبهه غربی،عربی و صهیونیستی و رسانههای آنها در طی 40 ماه گذشته درحالیکه تبلیغ میکردند که بشار اسد یک فرد فاقد پایگاههای مردمی است امروز شاهد آن هستیم با اکثریت رأی مردم برای یک دوره 7 ساله دیگر انتخاب میشود.
جوانی اظهار کرد: انتخابات سوریه کاملا با نظارت بینالمللی انجام گرفت است و کسی هم نمیتواند ادعا کند این انتخابات یک انتخابات نمایشی بوده است.
وی افزود: این نظارت بیانکننده آن است که آنچه از صندوقهای رأی بیرون آمد رأی واقعی مردم سوریه برای انتخاب سرنوشت کشورشان بوده است.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: این انتخابات دارای یک نشانه و چند پیام آشکار و شفاف است.
وی گفت: اولین نشانه این است که مردم سوریه نشان دادند به کشورشان و نظام سوریه وفادارند و دومین نشانه این است که مردم سوریه دشمنان اصلی خودشان را به خوبی شناختهاند.
این کارشناس مسائل سیاسی بیان داشت: دشمنان اصلی ملت سوریه همان کسانی هستند که در 40 ماه گذشته بحرانی را بر مردم سوریه تحمیل کردند و خسارتهای زیادی را به بار آوردند.
وی با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری سوریه اثبات کرد که ادعای غربیها در حمایت از مردم سوریه دروغی بیش نیست، ادامه داد: انتخابات سوریه یک شکست راهبری برای غرب و ترویست ها بود و یک پیروزی راهبری برای جبهه مقاومت و مردمی سوریه به شمار می آیید.
انتهای پیام/